Nakládané sýry prodlužují dobu možné konzumace i sýrů hlavně z kozího mléka, které je náchylnější k rozkladu. Proto se začaly připravovat různé olejové marinády, do které se kostky sýra nakládaly, a tak vznikla skvělá sýrová delikatesa. U nás jsou velmi oblíbené nakládané hermelíny.
Uzený Jánošíkův oštěpek v unikátní směsi koření s feferonkou, beraním rohem a olivami. Hmotnost 500 ml Hmotnost okapaného podílu 230 g Trvanlivost až 180 dní
Neuzený Jánošíkův oštěpek v unikátní směsi koření s feferonkou, beraním rohem a olivami. Hmotnost 500 ml Hmotnost okapaného podílu 230 g Trvanlivost až 180 dní
Ovčí sýr s jedinečnou směsí koření, feferonkou a černými olivami. Hmotnost 490 g Hmotnost okapaného podílu 240 g Trvanlivost až 180 dní
Sedlčanský hermelín s jemně pikantní směsí koření, feferonkou, beraním rohem a olivami. Hmotnost 540 g Hmotnost okapaného podílu 270 g Trvanlivost až 45 dní.
Sedlčanský hermelín s jedinečnou směsí koření, beraním rohem a olivami. Hmotnost 520 g Hmotnost okapaného podílu 250 g Trvanlivost až 45 dní
Česnekové a uzené pařeničky na špízu s vybranou směsí koření, feferonkou, beraním rohem a olivami. Hmotnost 500 g Hmotnost okapaného podílu 250 g Trvanlivost až 180 dní