Syrové nitě - velmi chutné s mladým vínem
Vyrábějí se pařením vykvašeného nebo vykynutého sýra z ovčího mléka. Vytahují se do tvaru nití a chladí se a máčí v solném roztoku, proto mohou být i slanější. Korbáčiky mají obdobný proces výroby s tím rozdílem, že se vojky (nitě) splétají do podoby malých karabáčů.
A kde si všechny tyto výrobky můžete objednat za skvělou cenu a ve vysoké kvalitě?
Kde se na chutné sýry specializují? V jedinečném eshopu dobry-syr.cz!
Lahodný pařený sýr z kravského mléka. Trvanlivost 42 dní.
Lahodný pařený sýr z kravského mléka. Trvanlivost 42 dní.
Lahodný pařený sýr z kravského mléka.Trvanlivost 42 dní.
Lahodný pařený sýr z kravského mléka, obalený v jemně pikantní směsi koření.
Lahodný pařený sýr z kravského mléka, uzený na bukových štěpech.
Lahodný pařený sýr z kravského mléka, uzený na bukových štěpech.
Lahodný pařený sýr z kravského mléka. Trvanlivost 42 dní.
Lahodný pařený sýr z kravského mléka, uzený na bukových štěpech.